V decembru vam bodo naši študenti BIC Ljubljana v programu gostinstvo in turizem, ki so na praktičnem izobraževanju v naši Restavraciji KULT316, skupaj z našimi zaposlenimi in šefom kuhinje, Blažem Švigljem, vsak delovni dan od 17. ure dalje pričarali posebno praznično kulinarično doživetje.
MENI
- Hobotnica v solati s čičeriko in botargo, granatno jabolko in koromačev gel
- Juha po izboru šefa kuhinje
- Sarma – račji confit s kislim zeljem in napihnjenim rižem
- Polnjena maslena buča z gobami, radič in bučni bisque
- Hišni sorbet
- Jelenov hrbet, črna leča s črnim česnom, sotirana in okisana zelenjava, divjačinska omaka z gorčičnimi semeni
- Pita s kutino, lešnikov mousse, pomarančna marmelada, lešnikov drobljenec
CENA
- Kulinarično razvajanje s štirimi hodi: 34,00 €
- Kulinarično razvajanje s sedmimi hodi: 50,00 €
REZERVACIJE
Rezervacije sprejemamo na kult316@bic-lj.si ali (0)1 235 52 60.
Naj bo letošnji december poseben. Naše jedi so polne okusov in zgodb. Iščemo sveže in kvalitetno, zato kuhamo z lokalnimi in sezonskimi sestavinami. Doživetje dopolnimo z več kot sto etiketami slovenskih in tujih vin.