Ljubitelji kulinarike se na kuharskih delavnicah vsak mesec naučijo pripraviti jedi različnih tematik. Udeleženci na tečaju aktivno sodelujejo, zato je njihova kuharska izkušnja še slajša. Delavnice potekajo na zabaven način, v prijetnem okolju učne kuhinje Centra kulinarike in turizma KULT316, ki deluje pod okriljem BIC Ljubljana. Tečaje vodi Andrej Molk, ki tečajnikom s svojimi bogatimi izkušnjami predaja svoja znanja in izkušnje iz sveta kulinarike. Dobra kuhinja se prične s skrivnostjo recepta in začinjeno kuhinjo. Sledi ustvarjanje in zanimiva kombinacija živil. Na koncu pa se kuharsko ustvarjanje konča s pogostitvijo in z uživanjem ob dobri hrani.
Kulinarični tečaj
BIC Ljubljana, Center kulinarike in turizma KULT 316, Prušnikova 74, Ljubljana - Šentvid.
Ob sobotah, od 8. do 14. ure.
Mira Kranjec: E: mira.kranjec@bic-lj.si / T: 01 28 07 609
Martinova večerja malo drugače
26. oktober 2024
Kulinarična delavnica s Polono Hribar
HITRI PRIGRIZKI ZA DOMAČO ZABAVO
28. november 2024
Kulinarična delavnica s Polono Hribar
RIŽOTE IN NJOKI
15. marec 2025
Kulinarična delavnica z Andrejem Molkom
Udeleženci naj bodo udobno obuti, imajo naj predpasnik ter spete lase. Na tečaju udeleženci dobijo pokrivalo za lase. Velikost skupine: do 10 udeležencev
Seznanitev s temo delavnice,
pregled gradiva,
tehnike rezanja,
priprava jedi,
serviranje in degustiranje,
pospravljanje.
Prijava na
Delavnica
LJUBLJANSKI ŠTRUKELJ
Okusite zgodovino Ljubljane z mestno sladico iz prve izvirne slovenske kuharice iz leta 1868, pripravljene na sodoben, inovativen način izpod prstov izjemnih slaščičark na BIC Ljubljana.
prijavite se na našo listo