Kulinarični tečaji na BIC Ljubljana

Kulinarični tečaj

Ljubitelji kulinarike se na kuharskih delavnicah vsak mesec naučijo pripraviti jedi različnih tematik. Udeleženci na tečaju aktivno sodelujejo, zato je njihova kuharska izkušnja še slajša. Delavnice potekajo na zabaven način, v prijetnem okolju učne kuhinje Centra kulinarike in turizma KULT316, ki deluje pod okriljem BIC Ljubljana. Tečaje vodi Andrej Molk, ki tečajnikom s svojimi bogatimi izkušnjami predaja svoja znanja in izkušnje iz sveta kulinarike. Dobra kuhinja se prične s skrivnostjo recepta in začinjeno kuhinjo. Sledi ustvarjanje in zanimiva kombinacija živil. Na koncu pa se kuharsko ustvarjanje konča s pogostitvijo in z uživanjem ob dobri hrani.

Kje in kdaj?

BIC Ljubljana, Center kulinarike in turizma KULT 316, Prušnikova 74, Ljubljana - Šentvid.

Ob sobotah, od 8. do 14. ure. 

Več informacij

Mira Kranjec: E: mira.kranjec@bic-lj.si / T: 01 28 07 609

Kulinarični tečaj Martinova večrja BIC Ljubljana

Martinova večerja malo drugače

26. oktober 2024

Kulinarična delavnica s Polono Hribar

Martinove tradicionalne jedi bomo pripravili na bolj moderen način. Delavnica bo obsegala pripravo hladne predjedi, juhe, glavne mesne jedi in sladice. Martinovo pojedino boste pripravili 26. 10. 2024 od 8. do 14. ure.

110,00 EUR
Kulinarični tečaj Hitri prigrizki BIC Ljubljana

HITRI PRIGRIZKI ZA DOMAČO ZABAVO

28. november 2024

Kulinarična delavnica s Polono Hribar

Pripravili bomo prigrizke, ki ne vzamejo veliko časa in so primerni tako za začetnike v kuhinji, kot tudi za tiste ki imajo pomanjkanje časa pa bi si še vedno želeli preživeti čas z bližnjimi ob dobrih prigrizkih. Delavnica bi obsegala pripravo dveh mesnih prigrizkov, enega ribjega, dveh namazov in pa dveh brezmesnih prigrizkov. Tečaj bo potekal v četrtek, 28. 11. 2024 med 16.30 in 20.30.

110,00 EUR
Kulinarični tečaji BIC Ljubljana 2024

RIŽOTE IN NJOKI

15. marec 2025

Kulinarična delavnica z Andrejem Molkom

Riž v različnih oblikah pripravljajo po celotnem svetu. Rižota je nastala kot skromna jed, danes pa se z njo ponašajo tudi chefi z zvezdicami. Priprava rižote se zdi enostavna, vendar je prav kuhanje rižote – umetnost! Rižota ni le jed, rižota je način kuhanja.

Na kulinarični delavnici bomo pripravli 6 vrst rižot in tri vrste njokov. Poleg rižot bomo pripravili tudi tresoče puhaste njoke v različnih kombinacijah.

 

110,00 EUR
Delovna obleka

Udeleženci naj bodo udobno obuti, imajo naj predpasnik ter spete lase. Na tečaju udeleženci dobijo pokrivalo za lase. Velikost skupine: do 10 udeležencev

Potek delavnic

Seznanitev s temo delavnice,
pregled gradiva,
tehnike rezanja,
priprava jedi,
serviranje in degustiranje,
pospravljanje.

Prijava na

Delavnica

Ljubljanski štukelj v sodobni preobleki iz BIC Ljubljana
Mestna sladica iz leta 1868 v sodobni preobleki

LJUBLJANSKI ŠTRUKELJ

Okusite zgodovino Ljubljane z mestno sladico iz prve izvirne slovenske kuharice iz leta 1868, pripravljene na sodoben, inovativen način izpod prstov izjemnih slaščičark na BIC Ljubljana.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki