Naši dijaki so pregledali šolske ptičje gnezdilnice in izvedli obročkanje ptic
23. 05. 2022
Vabimo na 6. mednarodno strokovno konferenco Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju (27. in 28. 10. 2022)
23. 05. 2022
Ste za dobro kavo? Naši študenti so se med profesionalnimi baristi na tekmovanju odrezali odlično!
18. 05. 2022
S Skupnostjo VSŠ na Erasmus+ obisku v Angliji
18. 05. 2022
Zlato priznanje in pokal zlate sovice na državnem srečanju mladih raziskovalcev Slovenije za naša gimnazijca
18. 05. 2022
Slovenijo bo na tekmovanju EYCA v kulinariki na Norveškem zastopala študentka Višje strokovne šole BIC Ljubljana
18. 05. 2022
Srebrno priznanje na državnem tekmovanju na področju biologije
17. 05. 2022
Športni dan na Živilski šoli: pohod, bowling, odbojka, footgolf
17. 05. 2022
Skrbimo za izboljšanje delovnih pogojev naših zaposlenih: prejeli smo napredni certifikat družbeno odgovoren delodajalec
17. 05. 2022
Naš študent Luka Černe se je prijavil na razpis za kabinsko osebje pri Ryanairu in uspel!
17. 05. 2022
Bodoči veterinarski tehniki na Erasmus+ mobilnosti v Beogradu.
17. 05. 2022
Veste koliko mikroplastike je v reki Savi? Na terenu je naše dijake spremljala ekipa portala N1
Vključite se v kulinarično transverzalo od Panonije do Jadrana, raziščete zanimiva kulinarična doživetja in odkrijte bogato kulinarično dediščino na www.kulinaricna-dozivetja.eu