GlasBICa

GlasBICa

Vokalno skupino GlasBICa sestavljamo pevke iz vseh enot zavoda BIC Ljubljana. Združuje nas ljubezen do petja in druženja. Vse to z veseljem delimo tudi z drugimi zaposlenimi na raznih internih srečanjih ali prireditvah znotraj zavoda.    

Vokalno skupino sestavljamo: Sopran 1: Adela Anzeljc, Milena Glavan Sopran 2: Mojca Jevnikar - Zajc, Kostandina Opašinova Milošević Alt 1: Kata Budimir Krišto, Ksenija Strašek, Nada Udovč Kneževič Alt 2: Pavli Korošec, Cecilija Krečič, Mihaela Terkov

Možnost za skupno prepevanje se nam je ponudila s prihodom Mojce Jevnikar Zajc na BIC Ljubljana. Svoje dolgoletne izkušnje z vodenjem različnih zborovskih zasedb uspešno prenaša tudi na vodenje naše vokalne skupine.

Nastop ob otvoritvi 5. mednarodne strokovne konference "Trendi in izzivi"

23. oktobra 2019 je vokalna skupina GlasBICa otvorila 5. mednarodno strokovno konferenco Trendi in izzivi s pesmijo Da bi biva liépa ura (narodna iz Roža, priredba Emil Adamič).

Nastop na novoletnem srečanju zaposlenih 2018

četrtek, 20. decembra 2018 smo se zaposleni srečali na tradicionalnem novoletnem srečanju. Kot že nekaj let smo se tudi letos družili v Cankarjevem domu, prisluhnili smo glasbeni zasedbi Akordika in naši vokalni skupini GlasBICa, ki je tokrat s skladbo Drevo zeleno, jelka ti (Nemška ljudska Tannenbaum / slov. besedilo Adela Anzeljc) odprla naše skupno druženje. Sledila je še skladba Silvestrski poljub  (besedilo Dušan Velkavrh, glasba Jože Privšek / zbor. prir. Mojca Jevnikar - Zajc).

Nastop vokalne skupine GasBICa na novoletni zabavi Educella in Biobanke

Nastop  vokalne skupine GasBICa  na novoletni zabavi  Educella in Biobanke v ponedeljek, 17. 12. 2018 ob 17.00 . 

Program 

1. samostojni koncert

15. marca 2018 se je naša naša vokalna skupina GlasBICa  predstavila tudi širši javnosti z 1. letnim koncertom z naslovom Mnogo poti skozi življenje vodi. Koncert je potekal v avli Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana na Ižanski cesti 10.

Koncertni list

Posnetek koncerta si oglejte na povezavi.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki