V katerih restavracijah vam bodo kuhali in stregli študentje BIC Ljubljana na jesenskem Tednu restavracij?

Na Tednu restavracij bodo svoje kulinarične veščine prikazali tudi študentje BIC Ljubljana. Če želite okusiti vrhunske jedi, ki so jih ustvarili mladi talenti, jih lahko obiščete v naslednjih priznanih restavracijah:

1. Bistro LALU

Študentka Eva Lubej bo pripravljala jedi v Bistroju Lalu, ki je prejel prestižno nagrado Michelin Bib Gourmand in deluje pod vodstvom chefa Marka Pavčnika.
Več o restavraciji: Bistro Lalu.

2. Gostilna na Gradu (Jezeršek)

Študente Jana Perkoviča, Juša Dolničarja in Nika Karduma boste našli v Gostilni na Gradu, ki se lahko pohvali z nagrado Michelin Bib Gourmand že pet let zapored (2020–2024). Gostilna se je leta 2022 uvrstila tudi na seznam 50 Best Discovery in prejela dve vilici po oceni mednarodnega kulinaričnega vodnika Falstaff.
Več o restavraciji: Gostilna na Gradu.

3. Gostilna Podfarovž

V Gostilni Podfarovž bo v akciji študent Lukar Likar. Ta restavracija, ki se nahaja ob slikovitem slapu, ponuja vrhunske kulinarične užitke, kjer se tradicija sreča s sodobnostjo.
Več o restavraciji: Gostilna Podfarovž.

4. Restavracija Pen Klub

Študenta Rastko Balmazović in Vuk Kokan bosta prispevala k kulinarični izkušnji v Restavraciji Pen Klub, ki je pod vodstvom mladega in nadarjenega chefa Mojmirja Štiftarja, prav tako našega nekdanjega študenta!
Več o restavraciji: Restavracija Pen Klub.

Obiščite te restavracije in podprite mlade talente ter uživajte v kulinaričnih presežkih na Tednu restavracij!

5. Restavracija KULT316

Vsi študenti so se seveda urili tudi v naši šolski Restavraciji KULT316, pod vodstvom chefa Gregorja Potočnika. KULT316 prav tako vabi na Teden Restravracij! 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki