Pri praktičnih vajah pri predmetu Menedžment kuharstva in strežbe smo študenti 2. letnika v programu gostinstvo in turizem na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli pripravili 5 hodni meni na temo medu in medenih pijač Čebelarstva Jere.
Izbrano kulinarično ponudbo so spremljale vrhunske medene pijače Čebelarstva Jere. Poskusili smo brut in polsladko penečo medico narejeno po klasični metodi, polsuho medico z okusom višnje ter suho in polsladko medico. Vsi smo si bili enotni, da so izbrane medene pijače več kot odličen spremljevalec kulinarike.
Za vodenje kuhinje in sestavo menija je poskrbela študentka Zoja Lovrak, za čudovito dekoracijo omizja, meni kartico ter vodenje strežbe pa Julija Železnikar. Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti gospodu Gregorju Jere za dolgoletno sodelovanje, vrhunsko izbiro medenih pijač k našemu meniju in odlično predstavitev medenih vin. Veselimo se našega sodelovanja tudi v prihodnje.