Zmagovalni tatarski biftek recept BIC Ljubljana

Boste med prazniki pripravili tatarski biftek ali sarmo? Preverite zmagovalni recept.

ZMAGOVALNI TATARSKI BIFTEK

Si boste letos med prazniki privoščili tatrski biftek? V oddaji Koda na TV Slovenija smo 13. 12. 2022 predstavili zmagovalni recept za tatarski biftek, s katerim je naš študent Anže Zdešar prejel zlato medaljo na Grand Gourmet 2022 Split.

Šef kuhinje v naši šolski restavraciji KULT316, Blaž Švigelj pa je gledalcem postregel še z nasveti, kakšno meso je najbolj primerno za pripravo tatarskega bifteka in kako dolgo ga lahko hranimo.

OGLEJTE SI TV PRISPEVEK V ODDAJI KODA

Skupaj s Timotejem Grobovškom, študentom v programu živilstvu in prehrana pa je Anže Zdešar za Prvi program Radia Slovenija predstavili zgodovinske zanimivosti nastanka tatarskega bifteka, zmagovalni recept, nasvete za postrežbo in varno pripravo in hrambo bifteka! 

POSLUŠAJTE ODDAJO POD POKROVKO
SODOBNA SARMA

Za praznike lahko pripravite tudi sodobno sarmo: namesto kuhanja in zavijanja mesa v zelje - meso pečemo, zelje pa režemo. Recept je za TV oddajo NaGlas na TV Slovenija pripravil naš študent Vuk Kokan, prejemnik zlate medalje na  mednarodnem kulinaričnem tekmovanju Gastro Cup Serbia.

OGLEJTE SI PRISPEVEK IN PREVERITE RECEPT

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki