Slovenijo bo na tekmovanju EYCA v kulinariki na Norveškem zastopala študentka Višje strokovne šole BIC Ljubljana

Slovenijo bo na tekmovanju EYCA v kulinariki na Norveškem zastopala študentka Višje strokovne šole BIC Ljubljana

Špela Kuhel je študentka gostinstva in turizma na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli, ki je na četrtem nacionalnem predtekmovanju za nagrado EYCA (European Young Chef Award) 2022, prepričala strokovno komisijo v sestavi prof. dr. Janeza Bogataja, Srečka Kokliča in Jureta Dretnika ter dosegla prvo mesto.

Tekmovanje je 17. 5. 2022 potekalo na VSGT Maribor, poleg priprave jedi pa je morala pripraviti tudi zanimiv video o svoji jedi. Špeli ter njenim mentorjem ga. Neli Selan, g. Andreju Molku in mag. Dejanu Cvitkoviču čestitamo za odličen rezultat.   

Špela bo tako od 10. do 13. 11. 2022 zastopala Slovenijo na tekmovanju The European Young Chef Award 2022 v Trondheim, (Trondheim-Trøndelag, European Region of Gastronomy awarded 2022). 

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki