V četrtek, 16. 1. 2020, smo na vajo KOD 2 in SOD 2 povabili chefa Davida Kumerja, ki je velik poznavalec in strokovnjak za pripravo tajske kulinarike. Pod njegovim vodstvom smo pripravili značilne tajske jedi, kot so solata iz zelene papaje, piščančjo juho s kokosovim mlekom, spomladanski zvitki, pad tai rezanci, rdeči kari, mango z lepljivim rižem... Uporabili smo številne originalne tajske sestavine. Prav zato in zaradi nasvetov in demonstracij izkušenega chefa so bile vse jedi izjemno okusne in vabljive. Študenti SOD 2 so pod strokovnim vodstvom Boštjana Humskega pripravili omizje, postregli jedi in ob jedeh postregli tajske pijače (martini z mangom, tajsko pivo, ledeni čaj iz limonine trave…). Davidu Kumerju se najlepše zahvaljujemo, da je z nami delil svoje bogato znanje in izkušnje.
Zadnje novice
Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo
prijavite se na našo listo