Ste za pogačo, sarmo, makalo, urnebes, kačamak, ribjo čorbo, pečeno papriko, ajdove žgance, čevapčiče in kajmak, malidžano, odojek ali fritule?
OD VARDARA PA DO TRIGLAVA
Kulinarično popotovanje po navdihu študentov BIC Ljubljana
29. 9. 2022 ob 19.00
Restavracija KULT316 (Center kulinarike in turizma KULT316, Prušnikova ulic 74, 1210 Šentvid, Ljubljana)
S kulinaričnim potovanjem nas bodo razvajali študentje BIC Ljubljana pod mentorstvom kuharskih mojstrov restavracije KULT316 z šefom kuhinje Blažem Švigljem na čelu. Za kuhalnico bo prijel tudi naš študent Vuk Kokan iz Bosne, ki je BIC Ljubljana zelo uspešno zastopal na mnogih tekmovanjih na področju kuharstva!
MENI
Pogača in sol, sarma
***
Makalo, urnebes, pečena paprika, kačamak in mladi sir, pršut, lepinje
***
Ribja čorba
***
Ajdovi žganci s kislim mlekom, medom in orehi
***
Čevapčiči in kajmak, jagnjetina in malidžano, odojek in šobska solata
***
Fritule, fige, skuta in rožič
CENA: 35,00 €
Rezervacije na: kult316@bic-lj.si
ali 01 235 52 60.