Vabilo na delavnico Ljubljana – kako mladi sobivamo s turizmom?

Drage študentke in študenti, posredujemo vam vabilo na delavnico Ljubljana - kako mladi sobivamo s turizmom, ki bo v organizaciji Turizma Ljubljana potekala potekala v soboto, 28. 9. 2024: 

V Turizmu Ljubljana smo navdušeni, da nadaljujemo zgodbo Tedna ljubljanskega turizma, ki bo potekal med 23. in 29. 9. 2024. Z njim želimo meščankam in meščanom približati turistično ponudbo Ljubljane in jim na aktiven način predstaviti, kako turizem prispeva k boljši kakovosti življenja v mestu. Letos smo s partnerji pripravili več kot 150 edinstvenih doživetij in dogodkov, namenjenih meščankam in meščanom. Vabimo jih k raziskovanju prestolnice, njenih ulic, trgov, skritih kotičkov in zgodb, na kulinarična doživetja, spoznavanje lokalnih ponudnikov, številne
vodene oglede in nenavadne pustolovščine.

Več:https://www.visitljubljana.com/sl/turizem-ljubljana/turizem-dela-ljublj…

V okviru Tedna ljubljanskega turizma letos prvič organiziramo delavnico z mladimi, s katero želimo identificirati, kako usmerjati mestni utrip še bolj po njihovi meri. Na delavnici se bomo sprehodili skozi preplet individualnih pripovedi mladosti v turističnem mestu, izdelali bomo akcijske mape delov in kotičkov mesta, ki utripajo še posebej mladostno, in na Ljubljano pogledali skozi futurističen pogled mladih v prihodnosti. Vse to bomo skozi zanimiv in popolnoma »nezatežen« delavniški format soustvarili v družbi mladih turističnih strokovnjakov in mestnihnačrtovalcev, večno mladih po srcu.

Delavnica bo potekala v soboto, 28. 9. 2024. Pričela se bo ob 9.30 v Veliki sejni dvorani Mestne hiše, se nadaljevala v prostorih Info točke Misija 100 v stavbi Kresije na Pogačarjevem trgu 3 in se ob 15h zaključila z v vežih idej.

Kontakt za prijavo in dodatne informacije: polona.cernic@visitljubljana.si

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki