V četrtek, 15. 12. 2022 smo na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli v programu gostinstvo in turizem v sodelovanju s podjetjem Merit HP d.o.o. izvedli praktično vajo pri predmetu Kuharstvo in strežba z organizacijo dela 2 na temo penine in šampanjci. Uživali smo ob vrhunski kulinariki (vodja kuhinje Vuk Kokan pod mentorstvom Neli Selan) in postrežbi (vodja strežbe Juš Dolničar pod mentorstvom Boštjana Humskega) naših študentov in penečih vin (Martini Prosecco, Bjana Blanc de Noirs, Martini Rose) ter šampanjca (Veuve Cliquot Yellow Label). Na vajah se nam je pridružila priznana poznavalka iz sveta pijač gospa Lili Vodušek (vodja blagovnih znamk Merit HP), ki nam je ob vrhunski kapljici in podajanju strokovnega znanja pričarala nepozaben dan ter Jasna Poznic (product manager Merit HP), ki nam je predstavila Pelinkovec Antique iz katerega smo pripravili aperitivni koktajl Antique Spiced. Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti podjetju MERIT HP d.o.o. in gospe Lili Vodušek ter Jasni Poznic.
Zadnje novice
Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo
prijavite se na našo listo