Slaščičarski tečaj BICova sladka akademija

Novo: vabimo na 6-dnevni slaščičarski tečaj BICova sladka akademija

Pridružite se novem slaščičarskem tečaju, 6-dnevni BICovi sladki akademiji, kjer vas čaka nepozabno potovanje v svet slaščičarstva! Pod strokovnim vodstvom priznanih slaščičark Andreje Klun in Alenke Kodele, avtorice številnih uspešnih knjig na področju slaščičarstva, ki velja za eno izmed najboljših slaščičark v Sloveniji, boste osvojili vse skrivnosti priprave popolnih slaščic. Naučili se boste pripravljati različne vrste testa, biskvite, slastna polnila ter še mnogo več.

Poseben poudarek bomo namenili tudi reševanju pogostih težav, s katerimi se soočate pri domačem ustvarjanju, da boste s peko uživali brez stresa. Tečaj je primeren tako za tiste, ki že imate nekaj izkušenj, kot tudi za popolne začetnike, ki želite samozavestno vstopiti v svet slaščic. Ne zamudite priložnosti, da nadgradite svoje znanje in postanete mojstri domače peke!

TERMINI BICOVE SLADKE AKADEMIJE

17. 1. 2025 / 24. 1. 2025 / 31. 1. 2025 / 7. 3. 2025 / 14. 3. 2025/ 28. 3. 2025 od 16. do 20. ure v slaščiičarskih delavnicah na BIC Ljubljana na Ižanski cesti 10 v Ljubljani.

Prijava in več informacij

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki