Zagotavljanje kakovosti storitev v turizmu in gostinstvu je nujno za dobro počutje gostov, doseganje njihovih pričakovanj in uspešnost poslovanja družb.
Na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana smo zato skupaj s Turistično gostinsko zbornico Slovenije pripravili serijo izobraževanj za zaposlene v osnovnih poklicih v turizmu in gostinstvu.
Izobraževanja – potekala bodo marca, aprila, maja in junija – sledijo tudi usmeritvam Strategije slovenskega turizma 2022 – 2028, ki v ospredje postavlja tudi izboljšanje kakovosti storitev.
Izboljšajmo kakovost storitev v slovenskem turizmu in gostinstvu.
PREVERI NABOR IZOBRAŽEVANJ IN TERMINE
- Temeljne veščine kuharstva
- Temeljne veščine strežbe
- Poznavanje vin
- Priprava restavracijskih sladic
- Priprava kave in kavnih napitkov
- Turistična doživetja, zgodbarjenje in igrifikacija v turizmu
- Družbena omrežja, instagram concierge in qr kode
- Sporazumevanje v slovenskem jeziku (brezplačno)
Najmanjše število udeležencev za posamezno izobraževanje je 10. Pri delavnicah Temeljne veščine kuharstva in Sodobna kulinarika je maksimalno število udeležencev 14.
Izobraževanja bodo potekala v prostorih Centra kulinarike KULT316 Biotehniškega izobraževalnega centra, Prušnikova 74, Ljubljana ali na BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10, Ljubljana.
PREBERI SPLOŠNE POGOJE
Zadnji rok za prijave je 7 dni pred začetkom posameznega izobraževanja, ko je potrebno na BIC Ljubljana poslati tudi potrdilo o plačilu. Številka transakcijskega računa za plačila: BIC Ljubljana, Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana, SI56 0110 0603 0699 941 pri Banki Slovenije (BS); model 00, sklic 55550
PRIJAVA
Spletno prijavnico izpolnite tukaj. Za več informacij se obrnite na Natašo Rakar: e-naslov: natasa.rakar@bic-lj.si.