Zaposlitev na BIC Ljubljana

Se želite zaposliti kot pripravnik/ca učitelj/ica? Vabimo vas v naš kolektiv!

Nova priložnost za zaposlitev na BIC Ljubljana!

Na BIC Ljubljana zaposlimo več pripravnikov na podlagi javnega razpisa Ministrstva za vzgojo in izobraževanje pripravniških mest v šolah za leto 2024/25

Za opravljanje pripravništva lahko kandidirajo kandidati, ki na dan vložitve vloge izpolnjujejo vse z zakonom in drugimi predpisi določene izobrazbene pogoje za pripravnika na področju vzgoje in izobraževanja ter iščejo prvo zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja oziroma imajo na tem področju manj delovnih izkušenj, kot jih za pristop k strokovnemu izpitu zahteva Pravilnik o strokovnem izpitu strokovnih delavcev na področju vzgoje in izobraževanja.

PREVERI PODROBNOSTI NA SPLETNI STRANI ZAVODA ZA ZAPOSLOVANJE
PRIJAVI SE

Prijave sprejemamo do 11. 6. 2024 na naslovu zaposlitev@bic-lj.si. Za več informacij se obrnite na telefonsko številko 01 280 7600 (Urša Ris).

POSTANI DEL EKIPE BIC LJUBLJANA

Ne zamudite priložnosti, da postanete del kolektiva BIC Ljubljana, šole, ki je razvojno naravnana in:

  • se ponaša z več kot 160-letno tradicijo,
  • je leta 2020 kot prva šola v Sloveniji prejela nagrado Evropske komisije, ki nas je uvrstila v sam vrh inovativnega poklicnega in strokovnega izobraževanja in usposabljanja v Evropi,
  • zaposlenim ponuja mnogo priložnosti, kot so strokovne ekskurzije, športni dnevi, brezplačni tečaji, tople malice, možnost izobraževanj in še veliko več!

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki