TEDEN RESTAVRACIJ
Študenti BIC Ljubljana za vas pripravljajo
Na Tednu restavracij se bodo od 21. 3. 2024 do 30. 3. 2025 (v KULT316 do 28. 3. 2025) predstavile vrhunske slovenske gostilne in restavracije iz vse Slovenije, med njimi tudi naša Restavracija KULT316, v njej pa se urijo naši študenti BIC Ljubljana, Višje strokovne šole, bodoči organizatorji poslovanja v gostinstvu in turizmu. Pod taktirko chefa Gregorja Potočnika pripravljajo bogato spomladansko doživetje!
Meni
Mesni meni
- Pozdrav iz kuhinje: marinirane bučke s creme fraiche in pomarančo, peteršiljevo olje, bučna semena
- Rezine tune s ponzu omako, ječmenova majoneza, okisane šitake, hrustljavi riž
- Piščančje stegno s hrustljavo kožico, krema črnega česna, pire korenja, omaka z limono in pehtranom, pražena zelenjava z lešniki
- Sirova torta, slana karamela, makadamija
Ribji meni
- Pozdrav iz kuhinje: marinirane bučke s creme fraiche in pomarančo, peteršiljevo olje, bučna semena
- Rezine tune s ponzu omako, ječmenova majoneza, okisane šitake, hrustljavi riž
- File Vodomčeve postrvi, krema črnega česna, pire korenja, omaka z limono in pehtranom, pražena zelenjava z lešniki
- Sirova torta, slana karamela, makadamija
Dodatna ponudba
14,00 € (skupaj za vse tri jedi)
Cvetačna juha, mandljeva pena, praženi mandlji, olje krebuljice
Kremne orzo testenine s šparglji, albuminska skuta, radič in dehidriran rumenjak
Petit four
Prijave in rezervacija
- Prijave in rezervacije: +386 (0)1 235 5260 (pon-pet: 7.00 – 22.00) / kult316@bic-lj.si
- Na Tednu restavracij nas lahko obiščete med ponedeljkom in petkom od 16.30 dalje.
- Cena menija TR: 25 €