V četrtek, 12. 12. 2024 smo na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli v programu gostinstvo in turizem v sodelovanju s podjetjem Merit HP d.o.o. izvedli praktično vajo pri predmetu Menedžment procesov v strežbi in kuharstvu na temo penine in šampanjci.
Naše brbončice smo razvajali z odlično kulinariko, ki so jo skrbno izbrali in pripravili študenti pod vodstvom Urha Grobelnika in Nejca Spruka ob spremljavi penečih vin (Villa Folini Prosecco, Bjana Brut, Bjana Blanc De Noir) ter
šampanjcev (Moet & Chandon Brut Imperial in Moet & Chandon Ice Imperial). Na vajah sta se nam pridružila predstavnika podjetja Merit HP gospod Mario Ivankovič in gospod Jasmin Burzić, ki nas je popeljal skozi prečudoviti svet penin in šampanjcev.
Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti podjetju MERIT HP d.o.o. in gospodu Jaminu Burziću in Mariu Ivankoviču.