Začimbe in došavnice, Okusno.je

Izkoristite moč začimb: Kako ustvarjalno obogatiti okus jedi?

Začimbe in dišavnice so nepogrešljiv del kulinarike, saj ne le obogatijo okus jedi, temveč imajo tudi pozitivne učinke na naše zdravje, saj so bogate z antioksidanti in imajo blagodenje učinke na telo.

Dr. sc. Gordana Vulić, naša predavateljica v programu živilstvo in prehrana na BIC Ljubljana, Višji strokovni šoli je za spletni portal Okusno.je podala zanimive nasvete o uporabi, nakupu in shranjevanju začimb. Izvedeli boste tudi, kako z začimbami ustvarjati okusne kombinacije, katera je spregledana začimba in kaj nas glede kulinarične uporabe začimb čaka v prihodnosti.

Preberi prispevek na Okusno.je

#bicljubljana

    Powered by

    • This feed is Powered by
Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki