Na BIC Ljubljana smo se v sodelovanju s CUT Zabok in Erasmus+ mobilnosti za osebje udeležili izobraževanja v kulinarični predstolnici sveta, San Sebastianu v Španiji.
Naša pot se je pričela z obiskom nagrajene restavracije Amelia by Paulo Airaudo, ki se ponaša z dvema Michelinovima zvezdicama. Vrhunska kulinarika nas je očarala z barvami in okusi ter nas popeljala v svet največjih kulinaričnih mojstrov.
Obiskali smo tudi baskovski kulinarični center - Basque Culinary Center, priznano ustanovo za kulinarično izobraževanje in inovacije, kjer smo se udeležili strokovnega predavanja o gastronomiji in gastronomskem turizmu.
Udeležili smo še seminarja o sušiju in kulinarične konference Gastronomika, kjer smo spoznavali nove trende in se povezali z drugimi strastnimi ljubitelji kulinarike.
Z novimi spoznanji in navdihom se vračamo domov, pripravljeni deliti svoje bogate izkušnje z našimi študenti in dijaki.