Na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana v Medpodjetniškem izobraževalnem centru izvajamo slaščičarske in pekovske tečaje.
Slaščičarske delavnice izvajata, priznana slaščičarka Alenka Kodele, avtorica številnih knjig in dobitnica mednarodnih priznanj in Andreja Klun, slaščičarka na BIC Ljubljana, pekovske delavnice pa Mišo Kolar in Gregor Žagar, učitelja praktičnega pouka na BIC Ljubljana.
Torte, kolači, potice, makroni, peciva, panakote, sladice v čašah, praznične sladice, dekoracije, presne sladice, pekovsko pecivo, kruh … kar nam srce poželi.
Slaščičarski in pekovski izdelki iz pod rok naših vrhunskih, izkušenih mojstrov slaščičarstva in pekarstva, nas popeljejo v čudoviti svet okusov. Svoja znanja že vrsto let na sproščen način prenašajo na udeležence tečajev, ki se k nam pogosto vračajo. Na tečajih udeleženci aktivno sodelujejo, zato znanja pridobljena na tečajih, lažje prenesejo v domačo kuhinjo.