Zagovor diplomskih del
AVTOR |
PROGRAM |
NASLOV DELA |
MENTOR (M)/ SOMENTOR (SM) |
PREDSEDNIK KOMISIJE |
ČLAN KOMISIJE |
DATUM IN URA |
Lavra Grum |
Živilstvo in prehrana |
Žveplov dioksid in sulfiti v živilih |
Katarina Smole (M) / Vanja Banko (SM) |
mag. Marina Vodopivec |
Marija Kostadinov |
Sreda, 18. 12. 2019, ob 8.00 uri |
Karin Jakopič |
Živilstvo in prehrana |
Primerjava mikrobiološke slike suhih čajev namenjenih za hladno in vročo pripravo |
Katarina Smole (M) / Martina Weiss Kumer (SM) |
mag. Marina Vodopivec |
Marija Kostadinov |
Sreda, 18. 12. 2019, ob 8.40 uri |
Matija Lišter |
Živilstvo in prehrana |
Določanje sladkorjev v mirabolani |
Katarina Smole(M) / dr. Irena Vovk (SM) |
mag. Marina Vodopivec |
Marija Kostadinov |
Sreda, 18. 12. 2019, ob 9.20 uri |
Saša Kadivec |
Živilstvo in prehrana |
Percepcija telesne samopodobe v povezavi s telesno težo |
mag. Marina Vodopivec (M) |
Katarina Smole |
Marija Kostadinov |
Sreda, 18. 12. 2019, ob 10.00 uri |
Andreja Pogačar |
Živilstvo in prehrana |
Mesni izdelki z zaščiteno geografsko označbo |
Marija Kostadinov (M) / mag. Marina Vodopivec (SM) |
Katarina Smole |
mag. Marina Vodopivec |
Sreda, 18. 12. 2019, ob 11.20 uri |
Andreja Križman |
Živilstvo in prehrana |
Tradicionalni suhomesnati dolenjski izdelek – špehovka |
Marija Kostadinov (M) / Vanja Banko (SM) |
Katarina Smole |
mag. Irena Štrumbelj Drusany |
Sreda, 18. 12. 2019, ob 12.00 uri |
Benjamin Silić |
Živilstvo in prehrana |
Senzorična in kemijska analiza vodk različnih cenovnih razredov |
Marija Kostadinov (M) / Vanja Banko (SM) |
Katarina Smole |
mag. Irena Štrumbelj Drusany |
Sreda, 18. 12. 2019, ob 12.40 uri |
Odmor od 13.20 do 13.50 ure |
||||||
Anita Bervar |
Gostinstvo in turizem |
Pomen soli v gastronomiji in prehrani |
mag. Gordana Vulić (M) |
Katarina Smole |
mag. Irena Štrumbelj Drusany |
Sreda, 18. 12. 2019, ob 13.50 uri |
Irena Žužek |
Gostinstvo in turizem |
Mesec domačega kruha v OŠ Primoža Trubarja Velike Lašče |
mag. Gordana Vulić (M) |
Katarina Smole |
mag. Marina Vodopivec |
Sreda, 18. 12. 2019, ob 14.30 uri |
Jure Sebal |
Gostinstvo in turizem |
Vključevanje superživil v gostinsko ponudbo CENTRA KULINARIKE IN TURIZMA KULT316 |
mag. Gordana Vulić (M) |
Katarina Smole |
mag. Marina Vodopivec |
Sreda, 18. 12. 2019, ob 15.10 uri |