Zagovor diplomskih del

Kris Brataševec

Živilstvo in prehrana

Kemijska in senzorična analiza ekstra deviškega oljčnega olja

Katarina Smole (M)

mag. Marina Vodopivec

Marija Kostadinov

Sreda, 4. 12. 2019, ob 9.00 uri

Karmen Korene

Živilstvo in prehrana

Vino iz sorte grozdja »KRALJEVINA«

Katarina Smole (M)

mag. Marina Vodopivec

Marija Kostadinov

Sreda, 4. 12. 2019, ob 9.40 uri

Tjaša Vrščaj

Živilstvo in prehrana

Uživanje brezalkoholnih osvežilnih pijač med srednješolci

Marija Kostadinov (M) / mag. Marina Vodopivec (SM)

Katarina Smole

mag. Marina Vodopivec

Sreda, 4. 12. 2019, ob 10.20 uri

Anja Koren

Živilstvo in prehrana

Izdelava poltrdega sira z dodatki na Korenovi domačiji

Marija Kostadinov (M)

Katarina Smole

mag. Marina Vodopivec

Sreda, 4. 12. 2019, ob 11:00 uri

Petra Zupan

Živilstvo in prehrana

Kemijske in senzorične analize domačega mleka

Marija Kostadinov (M) / Vanja Banko (SM)

Katarina Smole

mag. Vesna Loborec

Sreda, 4. 12. 2019, ob 11.40 uri

Anamarija Založnik

Živilstvo in prehrana

Primerjava senzoričnih in kemijskih lastnosti med 100 % jabolčnimi sokovi in nektarji različnih proizvajalcev

Marija Kostadinov (M) / Vanja Banko (SM)

Katarina Smole

mag. Vesna Loborec

Sreda, 4. 12. 2019, ob 12.20 uri

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki