Zagovor diplomskih del
Kris Brataševec |
Živilstvo in prehrana |
Kemijska in senzorična analiza ekstra deviškega oljčnega olja |
Katarina Smole (M) |
mag. Marina Vodopivec |
Marija Kostadinov |
Sreda, 4. 12. 2019, ob 9.00 uri |
Karmen Korene |
Živilstvo in prehrana |
Vino iz sorte grozdja »KRALJEVINA« |
Katarina Smole (M) |
mag. Marina Vodopivec |
Marija Kostadinov |
Sreda, 4. 12. 2019, ob 9.40 uri |
Tjaša Vrščaj |
Živilstvo in prehrana |
Uživanje brezalkoholnih osvežilnih pijač med srednješolci |
Marija Kostadinov (M) / mag. Marina Vodopivec (SM) |
Katarina Smole |
mag. Marina Vodopivec |
Sreda, 4. 12. 2019, ob 10.20 uri |
Anja Koren |
Živilstvo in prehrana |
Izdelava poltrdega sira z dodatki na Korenovi domačiji |
Marija Kostadinov (M) |
Katarina Smole |
mag. Marina Vodopivec |
Sreda, 4. 12. 2019, ob 11:00 uri |
Petra Zupan |
Živilstvo in prehrana |
Kemijske in senzorične analize domačega mleka |
Marija Kostadinov (M) / Vanja Banko (SM) |
Katarina Smole |
mag. Vesna Loborec |
Sreda, 4. 12. 2019, ob 11.40 uri |
Anamarija Založnik |
Živilstvo in prehrana |
Primerjava senzoričnih in kemijskih lastnosti med 100 % jabolčnimi sokovi in nektarji različnih proizvajalcev |
Marija Kostadinov (M) / Vanja Banko (SM) |
Katarina Smole |
mag. Vesna Loborec |
Sreda, 4. 12. 2019, ob 12.20 uri |