Spletna konferenca Priložnosti in izzivi ob okrevanju v kmetijstvu, živilstvu, gostinstvu in turizmu

Vabimo vas, da se nam v torek, 26. 1. 2021, ob 13. uri pridružite na spletnem dogodku v živo, ki ga v okviru projekta Munera 3 organiziramo Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje in Biotehniški izobraževalni center Ljubljana.

Svoj pogled na izhod iz »pokoronske« gospodarske krize nam bodo predstavili ugledni gostje:

URA
TEMA
PREDAVATELJ

13:00 – 13:45

Izzivi novega programskega obdobja na področju kmetijstva in prehrane, predavanje in odgovori na vprašanja

dr. Jože Podgoršek, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

13:45 – 14:15

Vpliv korona krize na slovenski turizem in možnosti ponovnega zagona turizma, predavanje

Fedja Pobegajlo, direktor Turistično gostinske zbornice Slovenije

14:15 – 15:30

Priložnosti in izzivi ob okrevanju,

okrogla miza

Fedja Pobegajlo, direktor TGZS

Gašper Puhan, predsednik JRE Slovenija (prestižno gastronomsko združenje)

Uroš Štefelin, chef, podjetnik

mag. Jasna Kržin Stepišnik, direktorica BIC Ljubljana

Iztok Leskovar, ravnatelj SŠGT Celje

Letošnja konferenca s področja biotehnike je nova priložnost za poglobitev sodelovanja med izobraževalnimi ustanovami in gospodarskimi subjekti, zato vabimo nanjo udeležence obeh sektorjev.

Po predavanjih, ki bodo potekala v živo, bo sledila okrogla miza, gostje pa bodo odgovarjali tudi na vprašanja udeležencev. Prepričani smo, da lahko skupaj postavimo prave smernice za soočanje z izzivi, ki sta nam jih prinesli trenutna zdravstvena in gospodarska kriza.

Dogodek je brezplačen, nanj se prijavite tukaj:

 SPLETNA PRIJAVNICA

Pred dogodkom boste prejeli povezavo, s katero se ga boste lahko udeležili.

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki