Spletna konferenca Priložnosti in izzivi ob okrevanju v kmetijstvu, živilstvu, gostinstvu in turizmu
Vabimo vas, da se nam v torek, 26. 1. 2021, ob 13. uri pridružite na spletnem dogodku v živo, ki ga v okviru projekta Munera 3 organiziramo Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje in Biotehniški izobraževalni center Ljubljana.
Svoj pogled na izhod iz »pokoronske« gospodarske krize nam bodo predstavili ugledni gostje:
URA |
TEMA |
PREDAVATELJ |
13:00 – 13:45 |
Izzivi novega programskega obdobja na področju kmetijstva in prehrane, predavanje in odgovori na vprašanja |
dr. Jože Podgoršek, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano |
13:45 – 14:15 |
Vpliv korona krize na slovenski turizem in možnosti ponovnega zagona turizma, predavanje |
Fedja Pobegajlo, direktor Turistično gostinske zbornice Slovenije |
14:15 – 15:30 |
Priložnosti in izzivi ob okrevanju, okrogla miza |
Fedja Pobegajlo, direktor TGZS Gašper Puhan, predsednik JRE Slovenija (prestižno gastronomsko združenje) Uroš Štefelin, chef, podjetnik mag. Jasna Kržin Stepišnik, direktorica BIC Ljubljana Iztok Leskovar, ravnatelj SŠGT Celje |
Letošnja konferenca s področja biotehnike je nova priložnost za poglobitev sodelovanja med izobraževalnimi ustanovami in gospodarskimi subjekti, zato vabimo nanjo udeležence obeh sektorjev.
Po predavanjih, ki bodo potekala v živo, bo sledila okrogla miza, gostje pa bodo odgovarjali tudi na vprašanja udeležencev. Prepričani smo, da lahko skupaj postavimo prave smernice za soočanje z izzivi, ki sta nam jih prinesli trenutna zdravstvena in gospodarska kriza.
Dogodek je brezplačen, nanj se prijavite tukaj:
SPLETNA PRIJAVNICA
Pred dogodkom boste prejeli povezavo, s katero se ga boste lahko udeležili.