Zaposleni, dijaki, študenti, starši in naši podporniki smo skupaj dosegli kar 3.194 kolesarskih, tekaških in pohodniških kilometrov!

Na BIC Ljubljana smo se tudi v šolskem letu 2022/2023 vključili v zdravju prijazno akcijo nabiranja kilometrov. Skupaj z dijaki, študenti, starši, udeleženci izobraževanja odraslih, zaposlenimi in prijatelji BIC Ljubljana smo se spomladi v okviru Zdrave šole in certifikata Zdravju prijazna organizacija odločili, da se spomladi skupaj z naravo prebudimo ter zabeležimo tekaške, pohodniške in kolesarske kilometre.

Letos praznujemo tudi posebno obletnico, saj že 30 let sodelujemo v projektu Zdrava šola. Zato je bil naš cilj doseči 3000 kilometrov.

Akcija zbiranja kilometrov na BIC Ljubljana je potekala od 1. aprila 2023 do 30. junija 2023. V tem času smo uspešno prekolesarili že 1509, pretekli 551 in prehodili 1143 kilometrov ter jih skupaj dosegli kar 3.194 km! Najbolj aktivni so naši zaposleni, v akcijo pa se z veseljem vključujejo tudi starši, dijaki in naši podporniki.

Hvala vsem za prispevek k ohranjanju zdravega načina življenja ter spodbujanju gibanja in aktivnosti med vsemi generacijami. Želimo vam lepe počitnice!

Zdrava šola BIC Ljubljana

#bicljubljana

Ostanite v stiku,
prijavite se na našo listo

BIC Ljubljana © 2019. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo Piškotki