Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

eTwinning projekti

evropski znakNa začetku meseca smo vam javili, da smo za delo na našem eTwinning projektu 'I Feel Very European Today!' dobili priznanje Nacionalni znak kakovosti in da smo v kandidaturi za Evropski znak kakovosti. Z veseljem vam sporočamo, da je tudi Evropa prepoznala naše izjemno delo in nam ter naši šoli dodelila Evropski znak kakovosti!!!
Iskrena hvala vsem, ki ste za nas držali pesti, neverjetno!!
Lepo vas pozdravljamo 4. nt in mentorica Sandra Horvatić

IMG 20171218 132926Ekipa 3. nt eTwinnerjev se za letos poslavlja, vendar ne prej, preden ne delimo z vami, kaj vse se nam je dogajalo…
Ok, kot veste, naš predstavitveni video je – TOP!
V tem času smo naredili tudi predstavitev naše lepe Slovenije in šole – TOP!
V zadnjem mesecu je potekalo tekmovanje za najboljši logo projekta. In ugani – mi smo zmagaaaaaliiiii!!!

Preberite več: eTwinning novičke - december 2017

IMG 20180614 101857No, pa smo dočakali konec pouka! S tem se je zaključil tudi naš razredni eTwinning projekt »I Feel Very European Today«. Zaključne aktivnosti so bile zelo zabavne, zato le beri naprej! Torej! Prva zadeva od zadnjič, ko smo vas obvestili o poteku projekta, je bila – Tan-ta-ra-ran-tan-tan! – »A Song for Europe«! S sodelujočimi državami smo se združili v več skupin in napisali pesem o perečih temah, s katerimi se srečujemo mladi. Bili smo v skupini s poljsko ekipo in skupaj smo ustvarili tole.

Preberite več: eTwinning novičke - junij 2018

95Tako, pa smo prišli do konca šolskega leta. Gotovo vas zanima, kaj vse je počela ekipa Healthy U od zadnjih novičk  do zdaj – MARSIKAJ 😄
Ker smo radi v vlogi Jamie Oliverja ali pa Gordon Ramsaya, smo posneli tri kratke videoposnetke. Iz njih  se lahko naučite, kako pripraviti:
Jabolčni zavitek: pripravila Barbara Beganovič (2.sp),
Čokoladne rezine s sezamom: pripravile Patricija Maček, Anja Jeraj in Špela Jerman (1.sm),
Malo pletenko in pleteno makovko: pripravili Sandi Husič, Aljaž Kastelic in David Vodišek (2.sp).

Preberite več: eTwinning novičke - junij 2017