Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Obvestila

S poukom v novem šolskem letu 2018/19 bomo pričeli v ponedeljek, 3. 9. 2018.
Prvi letniki
Prvi šolski dan pridete v šolo ob 8. uri.
Zbrali se bomo v avli, kjer vas bomo razdelili po oddelkih, potem pa boste z razredniki za tri šolske ure odšli v svoj razred. S seboj prinesite pisalo in zvezek oz. beležko.
V nadaljevanju boste imeli dve uri interesnih dejavnosti.

Višji letniki in 1. TA razred
Prvi šolski dan pridete v šolo ob 10. 50 uri (4. šolska ura)
Predvideni sta dve razredni uri in dve uri pouka po urniku.
Prvi šolski dan malice ne bo.

 

Pomanjšana 2Razred 2. s se je 24. in 25. 9. 2018 udeležil razrednega tabora v Zapotoku. Ob namestitvi smo najprej zapisali skupne dogovore, nato pa pričeli z izvajanjem tematskih delavnic. Z reševanjem osebnostnih testov smo ugotavljali svoj eneagramski osebnostni tip in odkrivali, katera področja svoje osebnosti lahko nadgrajujemo, katera so naša močna področja, ki jih lahko uporabimo za lastno kvaliteto življenja in boljše odnose z drugimi.

Preberite več: Razredni tabor 2.S v Zapotoku

Ekskurzija pomanjšana

Dijaki 2. letnika programa pomočnik v biotehniki in oskrbi so v četrtek, 3. 5. 2018 obiskali avstrijsko deželo. V prvem delu so si ogledali mesto Celovec z njegovimi znamenitostmi, potem pa so na krajšem izletu z ladjico občudovali lepote Vrbskega jezera. V popoldanskem delu so obiskali hrib opic Affenberg; naravni razervat, kjer prosto živijo opice vrste japonski Makaki. Izlet se je zaključil z ogledom čudovitega gradu Landskron.

Podkategorije