Kontakti | Intranet | Kazalo strani

ikone ikone2 ikone3 ikone7
ikone4 ikone5 ikone6 ikone8

 

Logotip Slovenia ERG awarded 2021 modra različica

 

Prostovoljstvo

pasica PRP EU SLO barvni manjši

 

AljosAljoš
Na kuharskem tečaju mi je zabavno, ker tam spoznavam nove kuharske veščine. Zanimivo mi je, ker tam delamo s profesionalnimi pripomočki.  Všeč mi je tudi zato, ker na koncu tečaja postanemo še natakarji.

Tam sem spoznal tudi veliko novih prijateljev. BIC bom še naprej obiskoval.

 

 

 


AnjaAnja1
Za šolanje sem se odločila, ker mi delo kuharice ne odgovarja več, ker je fizično zelo težko in imam že kar precej težav s hrbtenico.

Ugotovila sem, da bo treba nekaj narediti zase in sem se na hitro vpisala v šolo. Malo me je bilo strah kako bo šlo vse skupaj, služba, šola, družina, pa se kar da, če se potrudiš, je pa včasih kar naporno.Zelo zgodaj moram vstati za v službo, potem še šola in šele zvečer pridem domov.Ampak ker je v šoli prijetno, predavatelji so zelo prijazni, predavanja pa zanimiva, čas zelo hitro mine.

 

 

Barbara1Barbara
Na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana se počutim zelo prijetno. Za izobraževanje odraslih sem se odločila, ker omogoča predavanja po izpitih.

Predavatelji so zelo v redu. Pomagajo nam pri vseh vprašanjih in odgovorih. So zelo prijazni.

 

 

 

 

DeanDean1 
V BIC Ljubljana je izobraževanje zelo prijetno in kakovostno. Učni predmeti so razčlenjeni za lažje učenje in opravljanje izpitov. Moral sem se nadaljnje izobraževati zaradi zdravstvenega stanja. Odločil sem se za program živilsko prehranski tehnik, saj ta program nas dosti nauči o kakovosti prehranjevanja in vse kar se tiče živilstva. Tako, da odločite se za BIC Lj, če vam je do zdravega življenja in dobrega počutja.

 

 


Marinka1Marinka
Življenje je čudovita (ne)mogoča misija.Vse (ne)mogoče misije imajo izhod. Sem onkološka bolnica zelo pozitivno naravnana in trenutno sem v programu poklicne rehabilitacije. Odločila sem se za nadaljevanje izobraževanja, ker mi trenutno zdravstveno stanje ne dopušča opravljati starega poklica. Zavod BIC Ljubljana je krasna institucija. Profesorji so zelo požrtvovalni in razumevajoči, šolski urniki so zelo razgibani in zanimivi. Ob sobotah imajo tudi kuharske in slaščičarsko pekovske tečaje; proti plačilu, ki so  izredno zanimivi in ti pridejo prav v resničnem življenju. Šolska kuhinja in osebje je vrhunsko in imajo bogato izbiro lastnih domačih jedi in slaščic.

 

 

 

 

GregorGregor1
Za izobraževanje sem se odločil zaradi pridobitve poklica živilsko prehranski tehnik. Izobraževanje traja dve leti. Na urah in vajah je prijetno. Profesorji so v redu in se nam zelo posvetijo, da bi dosegli čim boljše rezultate. V laboratorijih je zanimivo in sproščeno. Tako, da se nadaljnjih ur še posebej veselim.

 

 

 

 

Vesna1Vesna
Letos sem se odločila za nadaljevanje šolanja in sicer za živilsko prehranskega tehnika. Šolo sedaj obiskujem tri mesece in moram reči, da sem zelo zadovoljna. Predavanja so zanimiva, učitelji lepo razumno razlagajo snov.Celotno osebje šole je zelo prijazno in zavzeto, da vsak od nas kar najboljše zaključi šolo.