Kontakti | Intranet | Kazalo strani

ikone ikone2 ikone3 ikone7
ikone4 ikone5 ikone6 ikone8

 

Logotip Slovenia ERG awarded 2021 modra različica

 

Prostovoljstvo

pasica PRP EU SLO barvni manjši

 

NAMEN KULINARIČNIH DELAVNIC

Mlajši in starejši ter ljubitelji kulinarike se boste na kulinaričnih delavnicah seznanili z znanji s področja kulinarike ter pripravljanja jedi za domačo uporabo. Delavnice bodo potekale na zelo zabaven in sproščujoč način, v prijetnem okolju učne kuhinje KULT 316, ob prisotnosti odlične, simpatične kuharice, ki vam bo predala svoja znanja in izkušnje iz sveta kulinarike.
Vsi vemo, da se kuhinja prične s skrivnostjo recepta in začinjeno kuhinjo. Sledi ustvarjanje in zanimiva kombinacija živil. Na koncu pa se kuharsko ustvarjanje konča s pogostitvijo in z uživanjem ob dobri hrani.


Tečaji potekajo na BIC Ljubljana, v Centru kulinarike in turizma KULT 316, na Prušnikovi 74, Ljubljana - Šentvid.

kuhinja KULT

DSC 0302_2

 

 

 

 

 

 

PRIJAVA
Udeleženci se na tečaj lahko prijavite preko PRIJAVNICE, oz. po telefonu 01 / 28 07 609 ali na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


CENA TEČAJA IN PLAČILO
Cena tečaja je 72,00 evrov (z DDV). Tečaj plačate preko plačilnega naloga UPN na transakcijski račun: SI56 0110 0603 0699 941. Obvezno navedite sklicno številko -00 2222. Ob prijavi, po e-pošti prejmete podatke za plačilo tečaja.
Račun udeležencem pošljemo po pošti.

DARILNI BON

darilni_bon_tecajiV namen obdarovanja smo pripravili darilne bone v vrednosti enega kulinaričnega tečaja. Bone lahko prevzamete v referatu Medpodjetniškega izobraževalnega centra, ali pa vam jih pošlejemo po pošti. Naročite jih na tel. št.: 01 / 28 07 609 ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

  

ŠT. UDELEŽENCEV
Udeleženci na tečajih aktivno sodelujejo, zato je v posamezni skupini največ 10 udeležencev.

DELOVNA OBLEKA

Udeleženci naj bodo udobno obuti, imajo naj predpasnik ter spete lase. Na tečaju udeleženci dobijo pokrivalo za lase.

POTEK DELAVNIC

  • seznanitev s temo delavnice
  • pregled gradiva
  • tehnike rezanja
  • priprava jedi
  • serviranje in degustiranje
  • pospravljanje

*Pridružijemo si pravico do spremembe menija oz. jedi.

 

Naslov tečaja Vsebina tečaja
Slike s tečaja

Mehiške jedi
november 2019

kulinarična delavnica s
Petrom Hvalcem

  • chili con carne
  • chimicanga
  • anchilados
  • burito
  • omake
 
Steaki
oktober 2019
kulinarična delavnica z 
Petrom Hvalcem
  • goveji medaljon z gobami in cvetačnim pirejem
  • svinjski file z brstičnim ohrovtom in korenčkom
  • steak pečen na žaru na različne načine
 

Mehiške jedi
8. junij 2019

kulinnarična delavnica s
Petrom Hvalcem

  • chili con carne
  • chimicanga
  • anchilados
  • burito
  • omake
 

Steaki
25. maj 2019

kulinarična delavnica s 
Petrom Hvalcem

  • goveji medaljon z gobami in cvetačnim pirejem
  • svinjski file z brstičnim ohrovtom in korenčkom
  • steak pečen na žaru
 

Mesne jedi
13. april 2019

kulinarična delavnica s
Petrom Hvalcem

  • puranji zrezki z limonino omako in brokolijem
  • svinjina z mandlji
  • mesne krogljice s prepeličjimi jajci in grahovim pirejem
  • polnjena mesna rolada
 

Hladni prigrizki in solate
16. marec 2019

kulinarična delavnica s
Petrom Hvalcem

  • kanapeji z mariniranim lososom, divjačinsko pašteto in bučkami
  • testeninska solata s suhimi paradižniki
  • sadno - zelenjavna solata
  • solata s popečenimi bučkami in koromačem
 

Štruklji
9. februar 2019

Kulinarična delavnica s 
Petrom Hvalcem

 

  • korenčkovi štruklji
  • štruklji z bučkami
  • jabolčni štruklji s piro
  • kvašeni štruklji z vanilijo
  • kostanjevi štruklji
 thumb truklji

Jedi na žlico
19. januar 2019

Kulinarična delavnica s 
Petrom Hvalcem

  • ričet
  • bograč
  • piščančja obara
  • jota
  • bobiči
  • bujta repa
  • bel piščančji čili
 thumb jedi na žlico

Mehiška kuhinja
17. november 2018

Kulinarična delavnica s 
Petrom Hvalcem

 

  • chili con carne
  • chimicanga
  • anchilados
  • burito
  • omake
 

Arhiv Kuharskih delavnic