Kontakti | Intranet | Kazalo strani

ikone ikone2 ikone3 ikone7
ikone4 ikone5 ikone6 ikone8

 

Logotip Slovenia ERG awarded 2021 modra različica

 

Prostovoljstvo

pasica PRP EU SLO barvni manjši

 

V kolikor želite prejemati naša e-obvestila o aktualnih kulinaričnih in drugih tečajih na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, kliknite na povezavo.

osnovnevrstekruha fino_drobno miska-tipkovnica-290

V sklopu medpodjetniškega izobraževalnega centra izvajamo celo paleto različnih tečajev in usposabljanj, od takih, ki so namenjeni ljubiteljem, pa do takih, ki so namenjeni zahtevnejšim uporabnikom. Na željo podjetja oziroma skupine posameznikov pripravimo tudi tečaj/usposabljanje po meri.

Tečaji se izvajajo v naših prostorih, ki so novi in odlično opremljeni (šolska slaščičarna, šolska pekarna, šolska kuhinja, sodobno opremljena računalniška učilnica, specialne in splošne učilnice).

Več o posameznem tečaju si lahko preberete v spodnjih menijih. Vabljeni!

Utrinki 


Vaše podatke bomo skrbno hranili v skladu z splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR (General Data Protection Regulation) in področne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Vaš elektronski naslov bomo uporabili izključno za namene obveščanja o kulinaričnih tečajih in dogodkih na BIC Ljubljana. Podatke bomo hranili do vaše odjave. Kadarkoli lahko na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  zahtevate odjavo od naročenih novic, popravek, izbris ter izvoz in vpogled vseh podatkov na vašo željo.