Kontakti | Intranet | Kazalo strani

ikone ikone2 ikone3 ikone7
ikone4 ikone5 ikone6 ikone8

Prostovoljstvo

 

1. FORMALNO IZOBRAŽEVANJE

Vpisujemo v nižje poklicno izobraževanje - pomočnik v biotehniki in oskrbi, srednje poklicno izobraževanje – pek, slaščičar in mesar, v poklicno tehniško izobraževanje – živilsko prehranski tehnik, v srednje strokovno izobraževanje – veterinarski tehnik, živilsko prehranski tehnik in naravovarstveni tehnik in v gimnazijsko izobraževanje – tehniška gimnazija pdfRazpis za 1. vpis za  šolsko leto 2018/19 

V kolikor se zanimate za vpis izpolnite spletno prijavo (prijavni obrazec). Na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljite skenirane naslednje dokumente (format skena pdf):

  • fotokopijo osebnega dokumenta (sprednja in hrbtna stran osebne izkaznice)
  • fotokopijo spričevala zaključene OŠ ( za vpis v NPI pomočnik v bioteh. in oskrbi je dovolj spričevalo zaključenega 7. razreda OŠ, oz. za vpis v program PTI živilsko preh. tehnik, spričevalo zaključnega izpita ustreznga srednje poklicnega izobraževanja) in
  • potrdilo o plačani vpisnini (jpgpoložnica)

Vaše prijave in vsa dokazila zbiramo do 31. 8. 2018. Na vpis vas bomo pozvali preko e-pošte, ki ste jo navedli v prijavnem obrazcu. Predvidoma bo vpis potekal v tednu od 3. do 7. septembra 2018 v popoldanskem času. Točen termin vpisa vam bomo sporočili.

Na vpis pridete osebno in s seboj prinesete:

  • originalno spričevalo končane OŠ oz. originalno spričevalo katerega fotokopijo ste nam poslali na mail,
  • osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list)
  • eno sliko 
  • v primeru spremembe imena ali priimka prinesete s seboj kopijo rojstnega, poročnega lista ali dokazila o spremembi imena oz. priimka.  

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na tel. št. 01/2807-609 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Na vaše klice in vprašanja bomo odgovarjali po 20. 8. 2018.

Z plačano vpisnino še nimate rezerviranega vpisnega mesta. V kolikor bodo ob vašem vpisu vsa vpisna mesta zasedena, vam bomo na vašo pisno prošnjo plačano vpisnino vrnili na vaš TRR račun.

  

Ponovni vpis 

Vpisnino v višini 285 evrov poravnate po položnici in fotokopijo potrdila o plačilu prinesete s seboj na vpis.

Pravilno izpolnjena položnica:

poloznica vpis

 

 

Prvi vpis tujcev