Kontakti | Intranet | Kazalo strani

 

Za pričetek postopka preverjanja in potrjevanja je potrebno oddati prijavo in osebno zbirno mapo oz. portfolio.

Vašo osebna zbirna mapa naj vsebuje:

  • življenjepis (priporočljiv Europass),
  • dokazila: delovne izkušnje (delavska knjižica, pogodba o delu, referenčna pisma, izjava delodajalca...), dokazila o usposabljanjih (potrdila o udeležbi, spričevala, diplome, certifikat...), reference (referenčno pismo strank, delodajalca...), fotografije izdelkov ipd.

Rok za oddajo prijave v postopek in druge dokumentacije

Osebno zbirno mapo in docxprijavo v postopek oddate svetovalki Mariji Kostadinov (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) v kabinet pri učilnici U6 - pritličje levo:

  • v petek, 5. 5. 2017 med 8:00:00 in 15:00

Takrat lahko dobite tudi odgovore na vsa morebitna vprašanja povezana z osebno zbirno mapo.

Pregled osebne zbirne mape

Komisija za preverjanje in potrjevanje NPK, ki jo določi Državni izpitni center, bo po pregledu osebnih zbirnih map, ki bo v torek, 23.5. 2017 ob 16.00 na Ižanski cesti 10, odločila, ali bo kandidatu potrdila osebno zbirno mapo kot ustrezno za pridobitev certifikata za NPK oziroma bo kandidata razporedila na praktično preverjanje. Praktično preverjanje bo v torek, 30. 5. 2017 ob 16.00 na lokaciji Prušnikova cesta 74 (KULT 316).

Cena preverjanja in potrjevanja NPK:

  • Za kandidate, ki izpolnjujejo pogoje za pridobitev certifikata na podlagi osebne zbirne mape, cena potrjevanja znaša 180,00 EUR. 
  • Za kandidate, ki bodo opravljali tudi praktično preverjanje, je cena 224,00 EUR.

Prvi del, to je 180,00 EUR, se plača ob oddaji prijavnice. pdfPravilno izpolnjen UPN nalog. Drugi del, to je 44,00 EUR, se plača pred udeležbo praktičnega preverjanja. pdfPravilno izpolnjen UPN nalog

Na preverjanje prinesite potrdilo o plačilu. Račun bomo udeležencem poslali po pošti.

Za več informacij nas pokličite na tel. št. 01/2807-618 ali 01/2807-609 oziroma pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Uporabne povezave in dokumenti: