Kontakti | Intranet | Kazalo strani

ikone ikone2 ikone3 ikone7
ikone4 ikone5 ikone6 ikone8

 

Logotip Slovenia ERG awarded 2021 modra različica

 

Prostovoljstvo

pasica PRP EU SLO barvni manjši

 

Nacionalna poklicna kvalifikacija ponuja možnost ovrednotenja in potrditve spretnosti in znanj, pridobljenih z neformalnim učenjem.

V Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana lahko pridobite certifikat za naslednje NPK:

DSC 0761

Postopek preverjanja in potrjevanja

Nacionalno poklicno kvalifikacijo je možno pridobiti tudi brez predhodno opravljenega tečaja, če kandidat z dokazili ali na preverjanju pred komisijo dokaže, da ima znanja in veščine, predpisane s katalogom znanj in spretnosti.

Za več informacij nas pokličite na tel. št. 01/2807-609 ali pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

 

Za vse, ki se želite vključiti v postopek pridobitve certifikata nudimo Priprave na preverjanje in potrjevanje, t.j. izobraževanje in usposabljanje v naših delavnicah. Za skupine najmanj osmih udeležencev organiziramo plačljiva usposabljanja po dogovoru. Preko nekaterih projektov, ki so financirani z evropskim denarjem, pa za določene skupine udeležencev tudi obstaja možnost brezplačnih priprav, ki potekajo kot tečaji usposabljanja - informacije o tem so vam dostopne na povezavi.

Informativno prijavo na Priprave na preverjanje in potrjevanje NPK s podatki (ime in priimek, status (zaposlen, samozaposlen, nezaposlen, upokojenec, študent), naslov, e-naslov, telefon, ime nacionalne poklicne kvalifikacije, ki vas zanima) pošljite Heleni Črešnik na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., več informacij pa dobite po telefonu 01 2807 621. Ko bo zbranih dovolj prijav za posamezno izvedbo, vas obvestimo.