Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 1389711205.jpg
  • 1510050417.jpg
  • 1510050638.jpg
  • 1510050654.jpg
  • 1510050669.jpg
  • 1510050683.jpg
  • 1510050701.jpg
  • 1510050716.jpg
  • 1510050731.jpg

Osebna izkaznica

Biotehniški izobraževalni center
Ljubljana
Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana
Slovenija
Tel: 01/2807 600
Fax: 01/2807 620
Elek. naslov: bic@bic-lj.si   Več...

 

Obvestila

Obveščamo vas, da tudi v septembru organiziramo brezplačna usposabljanja za brezposelne osebe. Imamo še nekaj prostih mest za Slaščičarske veščine, Kuharske veščine in Mesar prodajalec. Zato vse zainteresirane vabimo, če si želite pridobiti novih veščin v kuhi, peki ali pa se usposobiti pri potencialnem delodajalcu (mesar prodajalec), da sem nam javite do začetka septembra.

V primeru zadostnega števila prijav bomo usposabljanja izvedli v predvidenem roku.

Usposabljanje bo potekalo predvidoma v dopoldanskih, včasih tudi v popoldanskih, urah med tednom.

Več informacij lahko najdete tukaj

Obveščamo vas, da bomo tudi letos v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport in Zavodom RS za zaposlovanje organizirali brezplačna usposabljanja za brezposelne osebe, ki bodo potekala v začetku septembra 2016. 

Tokrat se lahko vpišete v programe: Izdelava slaščicKuharske veščine, Mesar – prodajalec in Pekovske veščine.

Vse zainteresirane vabimo, da pohitite s prijavo, saj se mesta hitro polnijo, dva programa imata le še nekaj prostih mest. Podrobnosti o usposabljanju si lahko preberete tukaj.

Obveščamo vas, da bomo tudi letos v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport in Zavodom RS za zaposlovanje organizirali brezplačna usposabljanja za brezposelne osebe, ki bodo potekala v drugi polovici junija 2016. 

Letos se lahko vpišete v programe: Izdelava slaščicPekovske veščineKuharske veščine in Mesar – prodajalec.

Vse zainteresirane vabimo, da pohitite s prijavo, saj se mesta hitro polnijo, dva programa imata le še nekaj prostih mest. Podrobnosti o usposabljanju si lahko preberete tukaj.

Družinski dan_s_hišnimi_ljubljenci_splet

Dijaki Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana, Gimnazije in veterinarske šole so skupaj z učitelji priredili že drugi Družinski dan s hišnimi ljubljenci. Svoje znanje, ki ga pridobijo tudi s praktičnim poukom v Šolski veterinarski ambulanti BIC Ljubljana, želijo pod sloganom »Za dobrobit in zdravje naših živali« deliti tudi z vsemi ljubitelji malih živali. Predstavilo se je 25 organizacij, od plesočih, policijskih in reševalnih psov, do eksotičnih živali in društev, ki ozaveščajo o skrbi za male živali. Več fotografij si lahko ogledate tukaj.

Pot do_zaposlitve_marec_2016V četrtek, 24. 3. 2016, je v sklopu Kariernega centra potekal prvi del delavnic Pot do zaposlitve, namenjen dijakom in študentom, ki končujejo z izobraževanjem na BIC Ljubljana. Ta del delavnic, ki je nosil naslov Trening veščin za iskanje zaposlitve, smo organizirali skupaj s kadrovniki iz podjetij s katerimi naš zavod tudi sicer sodeluje. Strokovnjaki s kadrovskega področja agencije Adecco, Ljubljanskih mlekarn in Spara so dijakom in študentom prikazali razmere na trgu dela danes, načine in postopke kadrovanja v njihovih podjetjih ter potek zaposlitvenih razgovorov. Na koncu so strnili svoje izkušnje in podali koristne informacije mladim iskalcem zaposlitve, ki prvič vstopajo na trg dela. Veliko število dijakov in študentov, ki so se dogodka udeležili, kaže na to, da je problematika zaposlovanja za mlade zanimiva in aktualna.
Vsem udeležencem želimo, da jim bodo pridobljene informacije koristile, ko bodo vstopili na trg dela, in da jim bodo v pomoč pri iskanju idealne zaposlitve.