Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 1389711205.jpg
  • 1389711233.jpg
  • 1389711251.jpg

Osebna izkaznica

Biotehniški izobraževalni center
Ljubljana
Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana
Slovenija
Tel: 01/2807 600
Fax: 01/2807 620
Elek. naslov: bic@bic-lj.si   Več...

 

22. 6. 2016 - V centru Ljubljane iščejo kuharja za samostojno pripravo in predpripravo enostavnejših ribjih jedi (žar in cvrtje) s prilogami (»fast food«). Prijavo z življenjepisom pošljite na erik.cok@gmail.com do 21. 7. 2016. 

-----

22. 6. 2016 - V Four Points by Sheraton, zaradi povečanega obsega dela potrebujejo naslednje kadre: Kuhar I, Kuhar II, ter Natakar I. Potrebovali bi tudi občasno pomoč v strežbi, tako da je opcija tudi študentskega dela, z možnostjo kasnejše zaposlitve, če se kandidat izkaže. Več bi kandidat izvedel na samem razgovoru, o plačilu, urniku itd.

Vsi, ki vas ta dela zanimajo pokličite F&B Managerja- Marko Jenšterle, 041 410 943.

-----

20. 6. 2016 - Rogla (kuhar, natakar): Prihaja poletna sezona in kot vsako poletje tudi letošnje leto na Rogli iščejo gostinski kader (kuharje in natakarje) za poletno sezono. Možno je tudi delo preko študentskega servisa. Več informacij dobite na telefon 03 757 81 48 ali www.unitur.eu, prijavite pa se po e-pošti na zaposlovanje@unior.si

-----

V zasebnem vrtcu v Ljubljani iščejo samostojnega kuharja. Možnost zaposlitve v začetku tudi preko študentskega servisa. Več informacij: Anka Marinšek P. - ravnateljica anka@montessori.si 

-----

Zaradi pusta bi od 1. do 10. 2. potrebovali dva dijaka / študenta, ki bi lahko pomagala pri peki krofov. Delo bi potekalo po 6 ur od 18h do 6h, t. j. v dveh izmenah. Ker gre za delo ponoči, morata biti oba nujno polnoletna.  Potrebno je, da imata oba dijaka / študenta tudi urejen prevoz.  Plačilo po študentskih napotnicah ( 4,5 EUR bruto na uro oz. po 5 EUR bruto na uro v nedeljo in za praznike).  Dijaki/študenti, ki vas delo zanima, se oglasite na: zaposlitev@rudnidis.si oz. olunar@rudnidis.si.

-----

Restavracija Shambala išče samostojnega kuharja

V restavraciji iščejo samostojnega kuharja, resnega, odgovornega, ki ima nagnjenje do azijskih okusov. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas. Kontaktna oseba: Manja Pavšič (041 988 270​)

-----

Ponudba za študentsko delo

V sklopu praznovanja Veselega decembra se ponuja študentsko delo kuharja na stojnici v Ljubljani. V okviru pripravljenega menuja, organizator dopušča tudi nekaj kuharske svobode.
Plačilo je 5,00 EUR/uro

Delovni čas: 17:00 - 24 00 ure.
Obdobje dela: 11. 12. 2015 - 2. 1. 2016
Kontaktna oseba: Matjaž Čok 031 323 252

-----

Ponudba za študentsko delo v Gostilni dela (16. 9. 2015)

v Gostilni dela iščejo študenta/študentko, ki bi občasno pomagal pri strežbi in vodenju restavracije. Zaželeno je tudi osnovno znanje angleškega jezika. kontaktna oseba je Tita Destovnik tita.destovnik@centerkontura.si

V Gostilni dela nudijo možnost usposabljanja različnim skupinam mladih (mladi brez dokončane izobrazbe, stari med 17 in 25 let, mladi invalidi do 30. leta oziroma druge osebe s posebnimi potrebami), ki se iz različnih razlogov soočajo s težavami pri zaposlovanju. Namen poklicnega učenja na konkretnem delovnem mestu v gostinstvu je razvoj socialnih veščin in delovnih navad ter pridobivanje delovnih izkušenj, delovne rutine in delovne motivacije.

-----

Slaščičar m/ž (E.Leclerc)

Kot oseba z ustreznim znanjem in veseljem do priprave peciva in slaščic boste skupaj z vodjo oddelka skrbeli za pripravo izdelkov in pri tem sledili zahtevam kvalitete in higiene. Kot organizirana in predana oseba pazite na splošni izgled in založenost vašega oddelka. Posluh za stranko, ustrežljivost, svetovanje in spremljanje stranke je del vaših nalog.

Pričakujemo:

Od vas pričakujemo ustrezno izobrazbo, prevzemanje pobud in poznavanje delovnega področja. Vaše izkušnje na podobnem delovnem mestu so vaša prednost.

Nudimo:

- delovno mesto v Ljubljani,
- delo v mladem in ambicioznem kolektivu,
- stimulativno plačilo,
- nadomeščanje bolniške z možnostjo nadaljnjega sodelovanja kasneje.

Vse dodatne informacije na 01 420 41 22 ali preko elektronskega naslova skotolenko@rudnidis.si

 

Kaj napovedujejo delodajalci za poletne in jesenske mesece? Odgovor na to vprašanje poda raziskava, ki jo je opravil siol.net na povezavi

Za vas smo našli več kot 300 novih delovnih mest 

Delovna mesta 
Več na povezavi: http://www.siol.net/novice/gospodarstvo/2015/04/sezonska_dela_turizem.aspx 

Hotel Jelovica išče natakarja/ico, kuharja/ico in deserverja/ko. Več v pdfpriponki

Bistro Pri Možin Rotar išče osebo, ki je zainteresirana za delo v bistroju. Delo poteka v izmenah in je lokal dnevne narave. Hrane ne strežejo, razen rogljičkov, toastov in pred pripravljenih pic. Z delom bi se začelo takoj, urna postavka pa je 5,00 €. Delo poteka v prijetnem vzdušju, kjer imajo z zaposlenimi dobre odnose in tudi druženja. Stranke so prijazne in nezahtevne. Lahko si ogledate http://www.eurogarden.si/sl/Bistro_pri_Mozin. Kontakt: Ana Rotar

 

NAJBOLJ ISKANI POKLICI V EVROPSKI UNIJI

Najbolj iskani poklici
Vir: Planet siol (2014)

Več o tem si lahko preberete na spletni strani:
http://www.siol.net/novice/gospodarstvo/2014/02/najbolj_iskani_poklici_v_evropski_uniji.aspx 

pdfKaj delodajalci napovedujejo za slovenski trg dela v drugi polovici leta 2014?

Predstavitve podjetij

pdfKaval Group
pdfFour Points by Sheraton Ljubljana Mons
pdfBEST WESTERN PREMIER Hotel Slon
pdfSkupina Žito
pdfPredstavitev Viški vrtci
pdfPredstavitev LEK Mengša
pdfPredstavitev SPAR
pdfRadisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana