Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 1389711205.jpg
  • 1389711233.jpg
  • 1389711251.jpg

Osebna izkaznica

Biotehniški izobraževalni center
Ljubljana
Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana
Slovenija
Tel: 01/2807 600
Fax: 01/2807 620
Elek. naslov: bic@bic-lj.si   Več...

 

Konzorcij biotehniških šol Slovenije razpisuje 3. tekmovanje v znanju in spretnostih za dijake in študente biotehniških šol z naslovom: »MLEKO – NA STIČIŠČU MED TRADICIJO IN SODOBNIMI TRENDI«, namenjeno dijakom in študentom članic Konzorcija biotehniških šol Slovenije, v letošnjem letu prvič tudi za sodelavce Konzorcija biotehniških šol Slovenije, v novi kategoriji FOTOGRAFSKI NATEČAJ*. Tekmovanje bo potekalo v šestih kategorijah.

Dokumentacija vsebuje:

pdf1. STRATEGIJO ZASNOVE IN RAZVOJA TEKMOVANJA S PODROČJA BIOTEHNIKE, namenjenega dijakom in študentom članic Konzorcija biotehniških šol Slovenije

pdf2. PRAVILA O TEKMOVANJU DIJAKOV IN ŠTUDENTOV KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE S PODROČJA BIOTEHNIKE – opredeljena za 3. tekmovanje z naslovom: »Mleko – na stičišču med tradicijo in sodobnimi trendi«.

pdf3. RAZPIS TEKMOVANJA DIJAKOV IN ŠTUDENTOV KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE S PODROČJA BIOTEHNIKE – opredeljen za 3. tekmovanje z naslovom: »Mleko – na stičišču med tradicijo in sodobnimi trendi« S SPLETNO PRIJAVNICO ZA UDELEŽBO NA TEKMOVANJU.

pdf4. DODATNA TEHNIČNA NAVODILA ZA POTEK TEKMOVANJA DIJAKOV IN ŠTUDENTOV KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE S PODROČJA BIOTEHNIKE – opredeljena za 3. tekmovanje z naslovom: »Mleko – na stičišču med tradicijo in sodobnimi trendi«.

5. OCENJEVALNE LISTE ZA OCENJEVANJE UDELEŽENCEV TEKMOVANJA KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE S PODROČJA BIOTEHNIKE – opredeljene za 3. tekmovanje z naslovom: »Mleko – na stičišču med tradicijo in sodobnimi trendi«.

Pripravil organizacijski odbor 3. tekmovanja v znanju in spretnostih dijakov in študentov Konzorcija biotehniških šol Slovenije: Helena Jurše Rogelj, Majda Kolenc Artiček, mag. Tjaša Vidrih, Nada Reberšek Natek in dr. Blanka Vombergar.

Partnerji dogodka

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Informacije o piškotkih

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.