Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 1389711205.jpg
  • 1389711233.jpg
  • 1389711251.jpg

Osebna izkaznica

Biotehniški izobraževalni center
Ljubljana
Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana
Slovenija
Tel: 01/2807 600
Fax: 01/2807 620
Elek. naslov: bic@bic-lj.si   Več...

 

Konzorcij biotehniških šol Slovenije razpisuje 3. tekmovanje v znanju in spretnostih za dijake in študente biotehniških šol z naslovom: »MLEKO – NA STIČIŠČU MED TRADICIJO IN SODOBNIMI TRENDI«, namenjeno dijakom in študentom članic Konzorcija biotehniških šol Slovenije, v letošnjem letu prvič tudi za sodelavce Konzorcija biotehniških šol Slovenije, v novi kategoriji FOTOGRAFSKI NATEČAJ*. Tekmovanje bo potekalo v šestih kategorijah.

Dokumentacija vsebuje:

pdf1. STRATEGIJO ZASNOVE IN RAZVOJA TEKMOVANJA S PODROČJA BIOTEHNIKE, namenjenega dijakom in študentom članic Konzorcija biotehniških šol Slovenije

pdf2. PRAVILA O TEKMOVANJU DIJAKOV IN ŠTUDENTOV KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE S PODROČJA BIOTEHNIKE – opredeljena za 3. tekmovanje z naslovom: »Mleko – na stičišču med tradicijo in sodobnimi trendi«.

pdf3. RAZPIS TEKMOVANJA DIJAKOV IN ŠTUDENTOV KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE S PODROČJA BIOTEHNIKE – opredeljen za 3. tekmovanje z naslovom: »Mleko – na stičišču med tradicijo in sodobnimi trendi« S SPLETNO PRIJAVNICO ZA UDELEŽBO NA TEKMOVANJU.

pdf4. DODATNA TEHNIČNA NAVODILA ZA POTEK TEKMOVANJA DIJAKOV IN ŠTUDENTOV KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE S PODROČJA BIOTEHNIKE – opredeljena za 3. tekmovanje z naslovom: »Mleko – na stičišču med tradicijo in sodobnimi trendi«.

5. OCENJEVALNE LISTE ZA OCENJEVANJE UDELEŽENCEV TEKMOVANJA KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE S PODROČJA BIOTEHNIKE – opredeljene za 3. tekmovanje z naslovom: »Mleko – na stičišču med tradicijo in sodobnimi trendi«.

Pripravil organizacijski odbor 3. tekmovanja v znanju in spretnostih dijakov in študentov Konzorcija biotehniških šol Slovenije: Helena Jurše Rogelj, Majda Kolenc Artiček, mag. Tjaša Vidrih, Nada Reberšek Natek in dr. Blanka

Vombergar.

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Informacije o piškotkih

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.