Kontakti | Intranet | Kazalo strani

  • 1.jpg
  • 1389711205.jpg
  • 1510050417.jpg
  • 1510050638.jpg
  • 1510050654.jpg
  • 1510050669.jpg
  • 1510050683.jpg
  • 1510050701.jpg
  • 1510050716.jpg
  • 1510050731.jpg

Osebna izkaznica

Biotehniški izobraževalni center
Ljubljana
Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana
Slovenija
Tel: 01/2807 600
Fax: 01/2807 620
Elek. naslov: bic@bic-lj.si   Več...

 

BIC Ljubljana Medpodjetniški izobraževalni center organizira priprave za NPK – Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način. Priprave so namenjene vsem, ki si želite pridobiti ta NPK in nimate dovolj praktičnih izkušenj. Praktični del tečaja bo potekal v sodobno opremljeni šolski pekarski delavnici pod vodstvom pekovskega mojstra Miša Kolarja.

Cena za 50 ur prakse in 15 ur teorije znaša 610 EUR (z vključenim DDV). Usposabljanje se bo izvedlo, če bo najmanj 8 prijavljenih udeležencev. Po oddani prijavi udeležencu pošljemo predračun. Potrdilo o plačilu predračuna mora udeleženec predložiti pred začetkom usposabljanja. V primeru, da se usposabljanje ne izvede, vam že vplačani denar povrnemo. Dodatne informacije dobite po telefonu 01 2807-609) ali po e-pošti marija.kostadinov@bic-lj.si.


Prijave zbiramo do 16. februarja 2015. Izpolnjen in podpisan obrazec docPrijava skeniranega pošljite na marija.kostadinov@bic-lj.si ali ga pošljite po pošti na naslov: BIC Ljubljana (ga. Marija Kostadinov), Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana.
Preverjanje za pridobitev certifikata NKP – Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin bo po končanem izobraževanju.

TERMINI IZVAJANJA USPOSABLJANJA:

  • 25. 2. 2015 od 13.00 do 17.05
  • 26. 2. 2015 od 13.00 do 17.05
  • 2. 3. 2015 od 12.00 do 16.05
  • 3. 3. 2015 od 12.00 do 16.05
  • 9. 3. 2015 od 12.00 do 16.05
  • 10. 3. 2015 od 12.00 do 16.05
  • 16. 3. 2015 od 12.00 do 16.05
  • 17. 3. 2015 od 12.00 do 16.05
  • 23. 3. 2015 od 12.00 do 16.05
  • 24. 3. 2015 od 12.00 do 16.05
  • 30. 3. 2015 od 12.00 do 16.05
  • 31. 3. 2015 od 12.00 do 16.05

slika2slika1